Myzone pentru sala ta

Lucrăm cu tine pentru a înțelege ce vrei să obții și cum Myzone poate sprijini cel mai bine nevoile clubului și personalului tău.

Un sistem plug and play, cu un proces de configurare rapid și simplu și suport complet pe tot parcursul integrării sistemului.

Cum funcționează Myzone?

Printr-un monitor interschimbabil, efortul fiecărui membru, ritmul cardiac și caloriile arse sunt monitorizate prin aplicația Myzone sau pe un ecran live.

Alături de elementele sociale și provocările din cadrul aplicației, acest feedback în timp real vă oferă o perspectivă asupra activității fizice a fiecărui individ, indiferent dacă este în sală, în aer liber sau acasă.

Acest lucru vă ajută să vă mențineți oamenii implicați și mai ales motivați să își atingă obiectivele.

ÎN CENTRUL EDUCAȚIEI

Ceva care să sprijine fiecare individ!
Este vorba despre a te bucura de exerciții fizice sub orice formă. Folosind o tehnologie de purtare precisă și hardware din unitate, Myzone creează zone personalizate pentru fiecare utilizator, pe baza ritmului cardiac maxim.

INTEGRĂRI

Integrarea cu succes a Myzone cu o gamă de echipamente de fitness, pentru o experiență perfectă a membrilor. Prin intermediul conexiunilor ANT+ și Bluetooth, Myzone se integrează cu producători, furnizori și echipamente precum Life Fitness, Keiser, Technogym, Wattbike, Matrix și multe altele.

Îți dorești ceva nou și atractiv pentru sala ta?
Contactează-ne și află mai multe despre Myzone!