Ce este Myzone?

MyZone este o gamă de produse inovatoare care te ajută să îți monitorizezi și să îți optimizezi antrenamentele fizice. Cu ajutorul centurii MyZone, poți urmări în timp real ritmul cardiac, intensitatea efortului și numărul de calorii arse în timpul exercițiilor fizice.

Centura MyZone utilizează tehnologia de monitorizare a ritmului cardiac prin senzori plasați în jurul pieptului, oferind astfel o măsurătoare precisă și fiabilă. Prin intermediul unei aplicații mobile sau al unui ceas inteligent compatibil, poți vizualiza datele în timp real și să-ți setezi obiective personalizate pentru antrenamentele tale.

MyZone îți oferă, de asemenea, posibilitatea de a te conecta cu alți utilizatori și de a participa la competiții și provocări, astfel încurajând interacțiunea socială și motivarea reciprocă. Poți câștiga puncte în funcție de intensitatea efortului depus și îți poți monitoriza progresul în timp, sporindu-ți astfel motivația și rezultatele.

Indiferent dacă ești un sportiv de performanță, un pasionat de fitness sau doar îți dorești să îți îmbunătățești nivelul de activitate fizică, MyZone este partenerul ideal pentru tine. Descoperă o modalitate inovatoare de a-ți monitoriza și optimiza antrenamentele, atingând noi limite și obținând rezultate remarcabile.

Care sunt zonele de ritm cardiac?

Zonele de ritm cardiac sunt o modalitate de a înțelege cât de mult lucrează cineva în timpul activității fizice.
Pornind de la frecvența cardiacă maximă și minimă a unei persoane, Myzone calculează automat zonele, le atribuie o culoare pentru o identificare ușoară și recompensează fiecare minut de exerciții fizice în zona respectivă cu Myzone Effort Points.

Zona gri deschis

este sub 50% din ritmul cardiac maxim
0 MEPs pe minut

Zona gri

este între 50-59%
1 MEPs pe minut

Zona albastră

se situează între 60-69%
2 MEPs pe minut

Zona verde

70-79%
3 MEPs pe minut

Zona galbenă

80-89%
4 MEPs pe minut

Zona roșie

90-100%
4 MEPs pe minut

Ce va aduce Myzone afacerii mele?

Comunitate

Uniți membrii și personalul dumneavoastră pe o platformă care să le recompenseze munca depusă.

Responsabilitate

Faptul că toată lumea se responsabilizează reciproc și creează obiceiuri pozitive de lungă durată.

Pozitivitate

Myzone Punctele de efort (MEPs) reprezintă o măsurătoare incluzivă care recompensează fiecare abilit

Monitoare de ritm cardiac

Alegeți dintr-o gamă de precise dispozitive portabile care vă ajută să atingeți obiectivele de sănătate și de bunăstare.

Aplicație 

Membrii se pot antrena oriunde. Puteți obține informații de la ei atât în sala de sport, cât și în afara ei.

Ecranele Myzone

Afișați efortul în timp real pentru a implica membrii în clase și în sala de sport.