CE ESTE MYZONE?

Myzone este o platformă hardware, software și purtabilă care sprijină și motivează pe toată lumea să fie mai activă din punct de vedere fizic, să construiască o comunitate și să crească implicarea membrilor.

Myzone pentru sala ta

Lucrăm cu tine pentru a înțelege ce vrei să obții și cum Myzone poate sprijini cel mai bine nevoile clubului și personalului tău.

Un sistem plug and play, cu un proces de configurare rapid și simplu și suport complet pe tot parcursul integrării sistemului.

Cum funcționează Myzone?

Ecranele poziționate cu grijă în spațiul vostru arată fiecărui membru al comunității efortul depus, creând o experiență comună și motivantă.

Printr-un monitor interschimbabil, efortul fiecărui membru, ritmul cardiac și caloriile arse sunt monitorizate prin aplicația Myzone sau pe un ecran live.

Alături de elementele sociale și provocările din cadrul aplicației, acest feedback în timp real vă oferă o perspectivă asupra activității fizice a fiecărui individ, indiferent dacă este în sală, în aer liber sau acasă.

Acest lucru vă ajută să vă mențineți oamenii implicați și mai ales motivați să își atingă obiectivele.

Myzone vă permite să accesați datele despre membrii, unde se antrenează, cât de des și cine este implicat activ. Acum, incluzând ceasurile inteligente Apple sau Android prin MZ-Open, este și mai ușor să identificați membrii cu risc înainte ca aceștia să renunțe.

APLICAȚIA MYZONE

INTEGRĂRI

Integrarea cu succes a Myzone cu o gamă de echipamente de fitness, pentru o experiență perfectă a membrilor. Prin intermediul conexiunilor ANT+ și Bluetooth, Myzone se integrează cu producători, furnizori și echipamente precum Life Fitness, Keiser, Technogym, Wattbike, Matrix și multe altele.

Îți dorești ceva nou și atractiv pentru sala ta?

Contactează-ne și află mai multe despre Myzone!