Myzone pentru antrenamente

Lucrăm cu tine pentru a înțelege ce vrei să obții și cum Myzone poate sprijini cel mai bine nevoile tale, cum poate oferi un plus de motivație pentru clienții tăi.

Inspiră-ți clienții să facă mișcare, și mai ales să rămână constanți. Atunci când Myzone este încorporat în oferta dumneavoastră de antrenament personal, puteți oferi o sursă în plus de responsabilitate și obiceiuri sănătoase.

Cum funcționează Myzone?

Myzone oferă posibilitatea de a vizualiza în timp real, efortul fiecărui membru, ritmul cardiac și caloriile arse pe toată durata antrenamentului prin intermediul aplicației.

Alături de elementele sociale și provocările lunare din cadrul aplicației, acest feedback în timp real vă oferă o perspectivă asupra activității fizice a fiecărui individ, indiferent dacă este în sală, în aer liber sau acasă.

Acest lucru vă ajută să vă mențineți clienții și mai motivați să își atingă obiectivele.

În calitate de antrenor personal, puteți utiliza Myzone pentru a vă responsabiliza clienții în ceea ce privește antrenamentul, pentru a le măsura performanța și pentru a adăuga provocări la fiecare antrenament. Înțelegerea efortului pe care îl depun și câștigarea de recompense pe parcurs îi va face pe clienți să rămână mai mult timp la obiectivele lor.

APLICAȚIA MYZONE

Descarcă aplicați Myzone și puteți alege din provocările Zone Match pentru ritm cardiac, sesiuni cardio, antrenamente pentru întregul corp, sau alegeți-vă pe măsură modalități prin care oricine poate deveni activ pentru antrenamentul tău. Puneți ștacheta sus pentru ca membrii să rămâna interesați și motivați.

INTEGRĂRI

Myzone se integrează cu toate dispozitivele și aplicațiile de fitness majore, ceea ce înseamnă că experiența ta se poate integra perfect și în preferințele tehnologice actuale ale angajaților tăi.

Îți dorești ceva nou și atractiv pentru sala ta?
Contactează-ne și află mai multe despre Myzone!