CE ESTE MYZONE?

Myzone este o platformă hardware, software și purtabilă care sprijină și motivează pe toată lumea să fie mai activă din punct de vedere fizic, să construiască o comunitate și să crească implicarea membrilor.

Cum funcționează Myzone?

Lucrăm cu tine pentru a înțelege ce vrei să obții și cum Myzone poate sprijini cel mai bine nevoile clubului și personalului tău.

Un sistem plug and play, cu un proces de configurare rapid și simplu și suport complet pe tot parcursul.

De ce funcționează Myzone?

Printr-un monitor interschimbabil al ritmului cardiac, efortul fiecărui membru, ritmul cardiac și caloriile arse sunt monitorizate prin aplicația Myzone sau pe un ecran live.

Alături de elementele sociale și provocările din cadrul aplicației, acest feedback în timp real vă oferă o perspectivă asupra activității fizice a fiecărui individ, indiferent dacă este în sală, în aer liber sau acasă.

Acest lucru vă ajută să vă mențineți oamenii sănătoși și să insufleți o schimbare pozitivă a comportamentului care face exercițiile mai distractive.

APLICAȚIA MYZONE

Integrarea cu succes a Myzone cu o gamă de echipamente de fitness, pentru o experiență perfectă a membrilor. Prin intermediul conexiunilor ANT+ și Bluetooth, Myzone se integrează cu producători, furnizori și echipamente precum Life Fitness, Keiser, Technogym, Wattbike, Matrix și multe altele.

INTEGRARI

Îți dorești ceva nou și atractiv pentru sala ta?
Contactează-ne și află mai multe despre Myzone!