VIZITEAZA
WEPLAY BRASOV

Str. Tudor Arghezi nr. 3,

Brașov

INTREBĂRI FRECVENTE

De ce am nevoie pentru a începe să folosesc Myzone în sala mea de sport?

Prin achiziția unei licențe Myzone oferim acces la sistemul software, la toate funcțiile acestuia, cum ar fi provocările, adăugarea claselor de fitness în sistem, vizibilitatea evoluției membrilor.

Toate dispozitivele PC sau touchscreen sunt compatibile cu sistemul Myzone software, de asemenea veți primi, un receptor pentru a citi datele privind ritmul cardiac de la dispozitivele clienților. 

Veți avea nevoie de dispozitivele Myzone pentru membrii dumneavoastră, cum ar fi: MZ-3 sau MZ-Switch.

Ce este un cod ID și unde îl găsesc?

ID-ul vă leagă de comunitatea sau regiunea dumneavoastră. Dacă v-ați cumpărat dispozitivul de la sala de sport, sau de la un alt furnizor, aceștia vă vor furniza ID-ul.

Cum calculează Myzone caloriile?

Ecuația pe care Myzone o folosește pentru a estima caloriile a fost concepută pentru o mai bună precizie în timpul activităților de intensitate moderată sau mare. Deoarece acest lucru se aliniază cu modul în care acordăm MEPs, nu calculăm arderea caloriilor sub 50% din ritmul cardiac maxim.   

Bărbați: Calorii/min = (-55.0969 + 0.6309 x HR + 0.1988 x greutate + 0.2017 x vârstă) / 4.184 

Femei: Calorii/min = (-20.4022 + 0.4472 x HR – 0.1263 x greutate + 0.074 x vârstă) / 4.184 

Cum îmi pot modifica datele contului?

Pentru a vă edita înălțimea și greutatea din aplicația Myzone, apăsați pe pictograma „Eu” și derulați în jos până în partea de jos pentru a vizualiza măsurătorile corporale.  

Atingeți unul dintre indicatori, apoi atingeți pictograma creionului pentru a edita indicatorul respectiv. Introduceți noul număr și atingeți „+” pentru a salva.  

Cum îmi conectez dispozitivul la aplicația de antrenament Myzone?

Odată ce ați descărcat aplicația Myzone, v-ați înscris și v-ați înregistrat dispozitivul, asigurați-vă că că telefonul are conexiune bluetooth activată și panoul de antrenament va apărea pe pagina „My Tile”. 

Cum pot măsura îmbunătățirea condiției mele fizice în timp?

Găsiți mai multe modalități de a face obiectivele distractive sub Activități din aplicația Myzone.

Obiective MEPs: Concentrează-te pe MEPs pentru a atinge obiective pe termen lung.  

– Faceți cardio distractiv! Îmbunătățiți-vă condiția fizică cardio transformând-o într-un joc.  

– Test de fitness: Efectuați testul nostru de fitness de 12 minute pentru a vă estima VO2 max.  

– Testul bip: Testează-ți rezistența și viteza. 

Când și cum ar trebui să îmi încarc MZ-3 sau MZ-Switch?

Atât MZ-3, cât și MZ-Switch vin cu un cablu de încărcare în cutie. Introduceți-l în dispozitiv și conectați capătul USB la un port USB al computerului.   

Încărcați dispozitiv atunci când bateria este sub 30%. Încărcarea prea frecventă poate uza bateria, afectând performanța. Vizualizați durata de viață a bateriei pe bannerul de sus al aplicației. 

Cum ar trebui să curăț cureaua Myzone?

Curea: Cureaua se spală la mașină, în apă rece, la un ciclu delicat. Nu folosiți înălbitor sau balsam de rufe. Așezați-o la uscat – nu folosiți uscătorul.  

Modul: Curățați cu o cârpă umedă, în special în jurul elementelor de fixare/închidere. Evitați detergenții chimici puternici. 

CONTACTAȚI-NE PENTRU MAI MULTE RĂSPUNSURI